Kontakte

Tek AES Communication ne gjithmone perpiqemi per tju mbeshtetur ne menyren me te mire te mundshme. Ne qofte se ju mund te keni pyetje ne lidhje me kompanine tone , produktet dhe sherbimet tona , mundesite e punesimit ose kerkesave te pergjithshme , ne ju ofrojme perkrahje 24/7 permes adresave e-mail te cilat mund ti gjeni ne kete faqe.

Adresa

Lagjia 1 Rruga Taulantia
2000, Durres Albania

Telefoni

+355 (522) 241 13

Pyetje

Ju lutem perdorni form kerkesen me poshte per cdo pytje direkte qe mund te keni!

Pyetje rreth Shitjeve?

sales@aescom.net

Pyetje rreth Produkteve | Sherbimeve?

support@aescom.net

Kerkoni Suport?

support@aescom.net

Pyetje rreth Punesimeve?

careers@aescom.net

Pyetje te Pergjithshme?

info@aescom.net