Rreth Nesh

Kompania "AES Communication" eshte prej 24 vitesh e pranishme ne fushen e Sistemeve te Sigurise dhe Sistemeve te Komunikimit. Aktiviteti jone bazohet ne nje larmi sistemesh si: Sistemet Elektronike te Sigurise, Sistemet e Telekomunikacionit, Sistemet e Komunikimit dhe Navigimit Detare. AES Communication, ka realizuar nje numer te madh projektesh te rendesishme ne fushen e Sistemeve te Sigurise dhe te Radiokomunikimit te tilla si: Sistemet e Alarmit, Sistemet e Alarmit te Zjarrit, Sistemet Akses Kontroll, Sistemet Audio Publike, Sistemet CCTV Video-Survejimi, Sisteme Radio Komunikimi, Sistemet e Navigimit , Sistemet GPS, Sistemet Rrjete Kompjuterike dhe IT.

ISO 9001:2008
DETAJE
Ne vitin 2010 AES Communication certifikohet me standartin e cilesise ISO 9001:2008
PUNONJES TE KUALIFIKUAR
PUNESIME
Profesionise te trajnuar dhe te kualifikuar ne fushen e sistemeve te sigurise dhe komunikimit.

Partnere

Ne ofrojme produkte dhe sherbime nga kompani te suksesshme dhe te certifikuara ne mbare boten.

Klientet tane

AES Communication ka ndermarre nje larmi projektesh ne shume institucione dhe kompani te rendesishme.

BANKA E SHQIPERISE

INTESA SANPAOLO

PROCREDIT BANK

UNION BANK

MINISTRIA E FINANCAVE

MINISTRIA E MBROJTJES

MINISTRIA E BRENDSHME

GJYKATA E LARTE

AUTORITETI PORTUAL DURRES

UNDP